0

Loading ...
OLEN
Martin Gembege
Webkehittäjä & online business asiantuntija

"Rakastan auttaa yrityksiä menestymään työni kautta ja tarjota avaimet käteen -palvelua, joka tekee aloituksesta helppoa."

  • +200 WEBPROJEKTIA

  • GENEROITU 8 NUMEROA SHOPIFY VERKKOKAUPALLA -17

  • INTO RAKENTAMAAN VAIKEITA API / ERP RATKAISUJA

  • RAKASTAN AUTOMATISOITUJA VERKKOKAUPPARATKAISUJA JOTKA TUOVAT PASSIIVISTA TULOA

MINUSTA

ANNAN 100% JOKA PROJEKTILLE.

Työssäni pyrin tasapainottamaan esteettisyyden ja toiminnallisuuden. Alkuperäisistä konsepteista lopullisiin toteutuksiin, filosofiani keskittyy yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen.

Tyylini on ainutlaatuisesti omani—minimalistinen, puhtailla linjoilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla, jotka maksimoivat tilan ja tehokkuuden. Keskittymällä näihin periaatteisiin autan yrityksiä muuttamaan verkkoläsnäolonsa virtaviivaisiksi, tulosta tuottaviksi alustoiksi.

Vaikka minulla on pieni tiimi, toimitan suuria tuloksia. Erikoistun puoliksi tai täysin automatisoituihin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat yritysten omistajille liidien tai myynnin generoinnin samalla, kun he esimerkiksi nauttivat enemmän aikaa perheidensä kanssa.

martin optimized

Miksi työskennellä minun ja tiimini kanssa?

SADAT TOIMIJAT LUOTTAVAT

WEBKEHITYS

Vuodesta 2017 lähtien olen rakastanut luoda taiteellisia verkkosivustoja, jotka näyttävät taideteoksilta. Tavoitteenani on aina toimittaa parhaat mahdolliset tulokset, varmistaen että asiakkaani ovat ylpeitä verkkoläsnäolostaan.

ONLINE BUSINESS

Muutaman oman verkkokaupan hallinnoinnin ja tuhansien työtuntien sekä opiskelun jälkeen olen oppinut, mitä menestyksekäs verkkokauppa vaatii. Tämä kokemus antaa minulle mahdollisuuden auttaa muita yrityksiä kukoistamaan ja saavuttamaan omat verkkotavoitteensa.

TUOTTAVUUS

Tuhansien työkalujen joukosta parhaiden löytäminen voi olla ylivoimaista. Erikoisalaani on oikeiden työkalujen tunnistaminen ja integroiminen, jotta yrityksesi voi menestyä. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää.

Tyytyväiset asiakkaat

HELPPO ALOITUS.

Olen suorittanut muutaman sadan projektin, ja olen oppinut, että tehokas perehdytys ja nopea käyttöönotto ovat olennaisia projektin onnistumiselle. Siksi priorisoin virtaviivaisia, digitaalisia prosesseja varmistaakseni, että kaikki sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.

1

Jos pidät tarjoamistani palveluista, ota yhteyttä ja varaa nopea konsultaatio. Jos olet kiireinen, lähetän sinulle tarjouksen perustuen pyyntöösi.

2

Kun kaikki näyttää hyvältä, asetamme selkeät tavoitteet projektille aloituspalaverissa ja aloitamme työmme.

3

Kun ennakkomaksu tai sovittu summa on maksettu, projekti voi virallisesti alkaa. Pidämme virstanpylväskokouksia sovitusti. Lopullinen maksu suoritetaan, kun projekti on valmis tai kuten on sovittu.

OUR WORKS

AWESOME DESIGNS

OUR

WORK

suit website

PREMIUM PUKU KOTISIVU

PUVUN KOTISIVU Mitä teimme: Kehitimme tyylikkään WordPress-verkkosivuston Hasanille, jotta hän voi esitellä kauniita pukujaan. Yhden sivun sivusto mahdollistaa varausten ja mittatilauspukujen tilauksen koon ja

lamatta.fi store

VAATE VERKKOKAUPPA

VAATE VERKKOKAUPPA HELSINGISSÄ Vuonna 2020 Maria La Matta -liikkeestä otti meihin yhteyttä ratkaistakseen haasteen toimivan verkkokaupan integroimisesta kivijalkamyymälänsä kanssa. Hän tarvitsi saumattoman kassajärjestelmän (POS)

medizone laura

TERVEYSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

TERVEYSALAN REKRYTOINTI KOTISIVU Olemme kehittäneet käyttäjäystävällisen WordPress-verkkosivuston Medizonelle, jonka tavoitteena on houkutella työhakemuksia lääkäreiltä, yrityksiltä ja terveysalan ammattilaisilta, jotka etsivät työmahdollisuuksia. Sivusto sisältää integroidun

online coach website min

VERKKOVALMENNUS KOTISIVU

SUSANNA JUNTUNEN VERKKOKVALMENNUS Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet räätälöidyn WordPress-verkkosivuston Susanna Juntuselle, suositulle vaikuttajalle ja verkkovalmennuksen kuntovalmentajalle. Susanna on esiintynyt monissa lehdissä ja

elinaadasofia blog min

SUOSITTU LIFESTYLE BLOGI

LIFESTYLE WORDPRESS BLOGI Vuonna 2018 teimme yhteistyötä luodaksemme WordPress-blogisivuston Elina Leskiselle. Integroimme myös WooCommerce-verkkokaupan valmennusohjelmien myyntiä varten. Sivusto on kauniisti ja raikkaasti suunniteltu, ja

AWESOME

DESIGNS

Need help with professional
photography? Let's work together!

In my work, I try to find the right balance between form and function. From technical drawings, all the way to the photographic renders, and the actual representations of my work as a designer, my philosophy is that of simplicity. At the same time, my style is distinctly mine – uncluttered, with clean shapes and modern space-saving solutions.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT.

anne kukkohovi review e1717953137996

"Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)"

anne kukkohovi review e1717953137996

Anne Kukkohovi

Huippumalli & Julkisuuden henkilö

"Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön. Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet."

Sunneva Sjögren

Miss Suomi omistaja & Artisti managerointi
elina virta e commerec store review

"Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!"

elina virta e commerec store review

Elina Virta

Verkkokauppias, Vaikuttaja
ville toprec

"Haluan kiittää Martinia koko verkkosivuni kehittämisestä uuden yritykseni tarpeisiin. He auttoivat kehityksessä, suunnittelussa ja antoivat aktiivisesti ehdotuksia ja vinkkejä siitä, mitä korostaa sivustolla. Heidän panoksensa oli erittäin perusteellista ja hyödyllistä. Voin ehdottomasti suositella hänen tiimiään."

ville toprec

Ville

Toprec, Omistaja
sonja kantomaa website review

"Kiitän Martinia projektista, ja olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka sujuvasti ja nopeasti prosessi eteni. Oli hämmästyttävää, että kun aloitimme, sivusto oli melkein valmis. Projektin lopussa yhteistyömme sujui hyvin, ja sivuston käyttöohjeet olivat erittäin yksinkertaisia. Teen sosiaalista mediaa, joten oli hienoa saada hyödyllisiä ideoita Martinilta siitä, miten integroida sosiaalinen media sivustoon. Paketti oli kattava, ei keskittynyt pelkästään verkkosivuston kehittämiseen vaan myös sosiaalisen median strategioihin."

sonja kantomaa website review

Sonja Kantomaa

Blogi & Vaikuttaja
emirhan website review 1

"Otin yhteyttä tiimiin ja sain konsultointia Instagramini hyödyntämiseen. He tarjosivat yksityiskohtaisen suunnitelman sen kaupallistamiseksi, mikä oli erittäin hyödyllistä. Voin lämpimästi suositella heitä ystävilleni, yrityksille ja muille, jotka haluavat kaupallistaa sosiaalisen median verkkosivustointegrointejen avulla. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat sinua varmasti."

emirhan website review 1

Emirhan Antonio

Sometähti & Vaikuttaja

Lasts post

Latest And Greatest Post

la matta LOGO
medizone LOGO
MEKONOMEN LOGO
MISS SUOMI LOGO
satama bar LOGO
sorel LOGO
Columbia LOGO
missio LOGO
sihi club LOGO
Elina ada sofia LOGO

YHTEYS

P : +358453140019

E : Hello@martingembege.fi

O: Helsinki, Finland

EHDOT

FOLLOW US