0

Loading ...
LAADUKAS
VERKKOKAUPPA
MUUTA LIIKETOIMINTASI RÄÄTÄLÖIDYLLÄ VERKKOKAUPALLA

"Ettekö toivoisi saavanne myyntiä nukkuessanne! Myy maailmanlaajuisesti tänään!"

  • KASVATA VERKKOMYYNTIÄSI

  • SAA TILAUKSIA ENSIMMÄISESTÄ PÄIVÄSTÄ

  • ANNA AUTOMATISOIDUN KAUPPASI GENEROIDA TILAUKSIA 24/7

  • PYYDÄ KONSULTOINTI NYKYTILANTEESTA JA ANNAMME VINKIT ONNISTUMISEEN

shopify logo white e1716927143789
wooocommerce logo removebg preview
klarna white logo 2
paypal white logo
stripe white logo removebg preview min

HYÖDYNNÄ NYKYAJAN TÖKALUT SAAVUTTAMALLA MENESTYSTÄ VERKKOKAUPALLA

Yritykset voivat hallinnoida tilauksia ja kasvattaa myyntiä helpommin automatisoiduilla verkkokaupoilla. Automaatiotyökalut mahdollistavat tehokkaan tilausten käsittelyn, varastonhallinnan ja maksuprosessien optimoinnin. Lisäksi markkinointia voidaan tehostaa sähköpostimarkkinoinnin ja sosiaalisen median automaatioilla. Tämä vähentää manuaalisen työn määrää, parantaa asiakaskokemusta ja vapauttaa resursseja keskittymään liiketoiminnan kasvattamiseen. Automatisoidut ratkaisut tekevät verkkokaupasta tehokkaan myyntikoneen, joka tuottaa tuloksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Martin on stage

ÄLÄ HUKKAA AIKAA

KERÄÄ TILAUKSIA JA MYYNTIÄ JO TÄNÄÄN.

  • Myy paikallisesti tai kansainvälisesti

  • Helppo hallita

  • SEO- ja ADS valmis

  • Räätälöidyt ratkaisut yrityksille

Älä jätä ylimääräisiä tuloja käyttämättä.

Erikoisalaamme on käyttäjäystävällisten verkkokauppojen ja verkkoliiketoimintojen luominen ja suunnittelu. Palveluihimme kuuluu globaalit verkkoratkaisut, monimutkaiset järjestelmäintegraatiot ja erilaisten tuotevaatimusten täyttäminen. Käyttämällä WooCommercea ja Shopifyta teemme myynnin generoinnista helppoa sinulle.

AUTOMATISOITU PASSIIVISIEN TULOJEN LUOMISEKSI

ERITTÄIN HYVIN KONVERTOIVAT VERKKOKAUPAT.

Rakennamme erittäin hyvin konvertoivia verkkokauppoja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Tavoitteenamme on antaa yrityksellesi mahdollisuus tuottaa tuloja huippusuorituskykyisten verkkokauppojen kautta. Luomme mukaansatempaavia käyttäjäkokemuksia, jotka lisäävät konversioita ja maksimoivat myynnin. Asiantuntemuksemme Google Adsissa, PMAX-kampanjoissa ja SEO varmistaa, että kauppasi päihittää kilpailun ja houkuttelee oikean yleisön.

AVAIMET KÄTEEN -PALVELUMME

VERKKOKAUPPAAN INVESTOIMINEN MUUTTAA ELÄMÄSI.

Hyvin optimoitu verkkokauppa on ratkaisevan tärkeä liidien houkuttelemiseksi, asiakkaiden konvertoimiseksi ja myynnin lisäämiseksi. Shopify ja WooCommerce tarjoavat helppokäyttöiset käyttöliittymät kaikille taitotasoille. Verkkonäkyvyys on olennainen, ja automaatiotyökalujen integrointi parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta. Älä jätä ylimääräisiä myyntejä hyödyntämättä!

1

Keskitymme verkkokauppasi jokaisen osa-alueen optimointiin myyntikonversioiden parantamiseksi. Houkuttelevista tuotesivuista ja sujuvista kassaprosesseista analytiikkaan ja asiakaspolkuun, varmistamme ensiluokkaisen ostokokemuksen. Strategiset toimintakehotuspainikkeet ja tehokas datan käyttö muuttavat vierailijat uskollisiksi asiakkaiksi, edistäen liiketoimintasi kasvua.

2

Pyrimme tarjoamaan poikkeuksellisen käyttökokemuksen. Verkkokaupoissamme on intuitiivinen navigointi, responsiivinen muotoilu ja saumaton kassaprosessi, jotka ilahduttavat vierailijoita. Käyttöliittymään keskittymällä varmistamme positiiviset vuorovaikutukset, edistäen asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

3

Verkkokauppasi näkyvyys hakutuloksissa on ratkaisevaa orgaanisen liikenteen houkuttelemiseksi ja myynnin lisäämiseksi. Siksi käytämme tehokkaita hakukoneoptimointistrategioita varmistaaksemme, että kauppasi sijoittuu näkyvästi relevanttien avainsanojen osalta. Sisällön optimoinnista metatietojen ja tuotekuvausten parantamiseen, teemme kaiken mahdollisen näkyvyyden lisäämiseksi ja kohdennettujen liidien houkuttelemiseksi. SEO-asiantuntemuksemme avulla kauppasi erottuu kilpailijoista, auttaen sinua tavoittamaan enemmän asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

4

Yksinkertaista verkkokaupan hallintaa Shopify- tai WooCommerce-ratkaisuilla. Priorisoimme helppokäyttöisyyttä sekä taustahallinnassa että käyttöliittymän suunnittelussa. Käytä vähemmän aikaa kaupan hallintaan ja enemmän aikaa myynnin edistämiseen ja liiketoimintasi kasvattamiseen.

Wordpress kotisivut

Elinaadasofia.fi & Annaoinonen.fi

Blogi & Valmennusasiakkaat vuodesta 2018

PARHAAT VERKKOKAUPAT

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Yli 200 onnistunutta projektia ja konsultointia vuodesta 2017 lähtien osoittavat kokemuksemme ja sitoutumisemme erinomaisuuteen. Olemme työskennelleet sekä pienten että suurten yritysten kanssa tarjoten parasta palvelua Suomessa ja ulkomailla.

Vuosien varrella asiakkaamme ovat nauttineet SEO-ystävällisten suunnitelmiemme pitkäikäisyydestä, jotka tuottavat jatkuvasti tuloksia. Olemme auttaneet heitä saavuttamaan tuhansia uutiskirjeen tilaajia, saamaan valmennustilauksia sekä generoimaan uusia liidejä ja tilauksia. Verkkokauppa-ystävällinen lähestymistapamme varmistaa asiakkaidemme jatkuvan menestyksen.

Olemme hallinnoineet seitsemännumeroista verkkokauppaa(yht 8 lukuista), joten tiedämme, miten verkkoliiketoiminta toimii ja mihin kannattaa panostaa. Oikeilla työkaluilla kuka tahansa voi saada automatisoidut ratkaisut toimimaan.

 

Erikoisalaamme on automaatioiden integrointi, luoden ketteriä ja tehokkaita verkkokauppoja, jotka toimivat kuin hyvin öljytyt koneet. Näin verkkokauppasi on aina valmiina parannuksiin ja mukautuksiin.

TYÖSKENTELY ASIAKKAIDEN KANSSA

Valitsemme huolellisesti verkkokauppaprojektit, jotka vastaavat visiotamme. Avaimet käteen -palvelumme on paras investointi automatisoituun myyntiin, ja asiakkaat voivat lisätä palveluita kasvua varten. Menestys vaatii sinnikkyyttä ja investointeja. Pakettimme ostamisen jälkeen tarjoamme ratkaisuja ja ohjausta. Tavoitteenamme on tukea monia asiakkaita, mutta yritysten omistajien on myös oltava täysin sitoutuneita menestykseen.

Martin
WEBKEHITTÄJÄ & ONLINE BUSINESS ASIANTUNTIJA
VUOTTA
DIGIKOKEMUSTA
7
Wordpress kotisivut

Elinaadasofia.fi & Annaoinonen.fi

Blogi & Valmennusasiakkaita vuodesta 2018

MITEN TYÖSKENTELEMME ASIAKKAAN KANSSA

PARAS ASIAKASKOKEMUS.

OMISTAUTUNUT YHTEYSHENKILÖ

Sinulla on suora yhteys minuun ja tiimiini. Ymmärrämme menestyvän verkkoliiketoiminnan haasteet, joten varmistamme, että viestintä on mahdollisimman helppoa.

AINA AJANTASALLA

Asetamme virstanpylväät ja tavoitteet aloituspalaverissa varmistaaksemme, että olemme samalla sivulla ja projekti toteutuu oikein ja tehokkaasti.

HINNOITTELU

Tarjoamme kaksi pakettia, ja lisäpalvelut kuten integraatiot ja sisällöntuotanto ovat saatavilla erikseen.

ALOITTAMINEN

Ota yhteyttä lähettämällä suorituskyvyn arviointipyyntö tai varaa ilmainen 15 minuutin konsultaatio. Jos visiomme kohtaavat, teemme projektistasi menestyksen yhdessä!

HINTA

VERKKOKAUPPAPAKETIT.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT.

elina virta e commerec store review

"Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!"

elina virta e commerec store review

Elina Virta

Verkkokauppias, Vaikuttaja

"Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön. Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet."

Sunneva Sjögren

Miss Suomi omistaja & Artisti managerointi
anne kukkohovi review e1717953137996

"Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)"

anne kukkohovi review e1717953137996

Anne Kukkohovi

Huippumalli & Julkisuuden henkilö
ville toprec

"Haluan kiittää Martinia koko verkkosivuni kehittämisestä uuden yritykseni tarpeisiin. He auttoivat kehityksessä, suunnittelussa ja antoivat aktiivisesti ehdotuksia ja vinkkejä siitä, mitä korostaa sivustolla. Heidän panoksensa oli erittäin perusteellista ja hyödyllistä. Voin ehdottomasti suositella hänen tiimiään."

ville toprec

Ville

Toprec, Omistaja
sonja kantomaa website review

"Kiitän Martinia projektista, ja olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka sujuvasti ja nopeasti prosessi eteni. Oli hämmästyttävää, että kun aloitimme, sivusto oli melkein valmis. Projektin lopussa yhteistyömme sujui hyvin, ja sivuston käyttöohjeet olivat erittäin yksinkertaisia. Teen sosiaalista mediaa, joten oli hienoa saada hyödyllisiä ideoita Martinilta siitä, miten integroida sosiaalinen media sivustoon. Paketti oli kattava, ei keskittynyt pelkästään verkkosivuston kehittämiseen vaan myös sosiaalisen median strategioihin."

sonja kantomaa website review

Sonja Kantomaa

Blogi & Vaikuttaja
emirhan website review 1

"Otin yhteyttä tiimiin ja sain konsultointia Instagramini hyödyntämiseen. He tarjosivat yksityiskohtaisen suunnitelman sen kaupallistamiseksi, mikä oli erittäin hyödyllistä. Voin lämpimästi suositella heitä ystävilleni, yrityksille ja muille, jotka haluavat kaupallistaa sosiaalisen median verkkosivustointegrointejen avulla. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat sinua varmasti."

emirhan website review 1

Emirhan Antonio

Sometähti & Vaikuttaja

Verkkokaupat

PORTFOLIO.

OUR

WORK

lamatta.fi store

VAATE VERKKOKAUPPA

VAATE VERKKOKAUPPA HELSINGISSÄ Vuonna 2020 Maria La Matta -liikkeestä otti meihin yhteyttä ratkaistakseen haasteen toimivan verkkokaupan integroimisesta kivijalkamyymälänsä kanssa. Hän tarvitsi saumattoman kassajärjestelmän (POS)

online coach website min

VERKKOVALMENNUS KOTISIVU

SUSANNA JUNTUNEN VERKKOKVALMENNUS Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet räätälöidyn WordPress-verkkosivuston Susanna Juntuselle, suositulle vaikuttajalle ja verkkovalmennuksen kuntovalmentajalle. Susanna on esiintynyt monissa lehdissä ja

elinaadasofia blog min

SUOSITTU LIFESTYLE BLOGI

LIFESTYLE WORDPRESS BLOGI Vuonna 2018 teimme yhteistyötä luodaksemme WordPress-blogisivuston Elina Leskiselle. Integroimme myös WooCommerce-verkkokaupan valmennusohjelmien myyntiä varten. Sivusto on kauniisti ja raikkaasti suunniteltu, ja

AWESOME

DESIGNS

Tarvitsetko apua liiketoimintasi skaalaamisessa verkossa? Aloitetaan yhteistyö!

YHTEYS

P : +358453140019

E : Hello@martingembege.fi

O: Helsinki, Finland

EHDOT

FOLLOW US