0

Loading ...
KOTISIVUN
NOPEUSOPTIMOINTI
ÄLÄ MENETÄ MYYNTEJÄ HITAALLA KOTISIVULLA.

"OPTIMOIMME VERKKOSIVUSTOSI NOPEUDEN LUOKKAAN A."

 • KUKAAN EI PIDÄ HITAASTA KOTISIVUSTA

 • KORJAA NOPEUS, PARANNA KONVERSIOITA

 • PAREMMAT HAKUKONESIJOITUKSET

 • AUDITOIMME SIVUSTOSI JA KERROMME MITÄ PITÄÄ TEHDÄ

gtmetrix web speed optimization
Google PageSpeed Insights

MIKSI VERKKOSIVUN LATAUSNOPEUS ON TÄRKEÄ YRITYKSELLESI

Nopea verkkosivusto on ratkaisevan tärkeä menestyksellesi verkossa. Sivun latausaika vaikuttaa merkittävästi käyttäjäkokemukseen, SEO-sijoituksiin ja konversioasteisiin. Tämä ei ainoastaan paranna käyttäjien sitoutumista, vaan myös lisää myyntiä, varmistaen että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä verkossa. Hitaat verkkosivustot johtavat korkeampiin poistumisprosentteihin ja menetettyihin myynteihin.

web speed optmimizations

KÄYTTÄJÄT KIITTÄVÄT

PARANNA KOTISIVUSI NOPEUTTA.

 • Parempi käyttäjäkokemus

 • Korkeammat SEO-sijoitukset

 • Enemmän myyntiä ja tilauksia

 • Parempi suorituskyky

Nopeammat sivustot, tyytyväisemmät asiakkaat

Sivuston nopeus on kriittinen asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan menestyksen kannalta. Verkkosivustojen tulee latautua alle kahdessa sekunnissa, jotta ne täyttävät nykyajan käyttäjien odotukset. Hitaat sivustot johtavat korkeisiin poistumisprosentteihin ja menetettyihin myynteihin, sillä 53 % käyttäjistä poistuu, jos sivu latautuu liian kauan. Nopeuden optimointi parantaa käyttäjäkokemusta, sitoutumista ja konversioita, luoden perustan menestyvälle verkkoliiketoiminnalle.

speed optimization For your business

We build highly converting e-commerce stores tailored specifically to your business needs.
Our primary goal is to empower your business to generate revenue through a top-performing online store.
The focus is to create engaging user experiences that drive conversions and maximize sales.
Leveraging our expertise in online marketing, including Google Ads and PMAX campaigns, as well as effective SEO strategies, we guarantee that your store will outrank the competition and attract the right audience.

e commerce site

NOPEUS ON MENESTYKSEN AVAIN

NOPEA VERKKOSIVUSTO LISÄÄ KONVERSIOITA 17 %.

Nopea verkkosivusto voi nostaa konversioasteita jopa 17 %, mikä on ratkaisevaa verkkokaupan menestykselle. Olemme optimoineet lukuisia verkkokauppasivustoja, mukaan lukien Shopify-, WooCommerce- ja perus-WordPress-alustoja, joissa on kymmeniä tuhansia tuotteita. Prosessimme kestää yleensä 1-5 päivää monimutkaisuudesta riippuen.

Sivustosi nopeuden parantaminen on investointi asiakastyytyväisyyteen ja tulonkasvuun. Asiantuntemuksemme varmistaa, että verkkokauppa-alustasi toimii tehokkaasti, parantaen käyttäjäkokemusta ja lisäämällä myyntiä. Anna meidän hoitaa tekniset asiat, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi.

speed optimiation desktop tire and rims min
Rengastukkurit.fi - Selaimen nopeusoptimointi 98/100%
1
Alustava arviointi:
 • Analysoi nykyisen sivuston nopeus ja suorituskykymittarit.

 

Optimointisuunnitelma:
 • Laadi räätälöity suunnitelma havaittujen ongelmien ratkaisemiseksi.

 

Toteutus:
 • Optimoi kuvat, vähennä palvelimen vasteaikaa, hyödynnä välimuistia ja minimoi CSS/JavaScript.

 

Testaus:
 • Varmista parannukset ja suorita lopulliset nopeustestit.
2

Nopeampi verkkosivusto parantaa myyntikonversioita vähentämällä asiakkaiden odotusaikaa, mikä johtaa sujuvampaan ostokokemukseen ja lisää ostosten loppuunsaattamisen todennäköisyyttä. Tutkimusten mukaan yhden sekunnin viive sivun latauksessa voi vähentää konversioita 7%.

3

Käyttäjäkokemus paranee merkittävästi nopeiden latausaikojen ansiosta, mikä pitää vierailijat sitoutuneina ja tyytyväisinä. Saumaton ja nopeasti latautuva sivusto vähentää poistumisprosentteja ja lisää sivustolla vietettyä aikaa, mikä tekee käyttäjistä todennäköisemmin palaavia asiakkaita.

4

Sivuston nopeus on kriittinen tekijä SEO-sijoituksissa. Nopeammat sivustot ovat hakukoneiden, kuten Googlen, suosiossa, koska ne käyttävät nopeutta sijoitustekijänä. Optimoidut sivustot sijoittuvat yleensä korkeammalle hakutuloksissa, houkutellen enemmän orgaanista liikennettä. Mittareita arvioidaan ensisijaisesti Google PageSpeed Insightsilla ja täydennetään GTmetrixillä kattavaa analyysia varten.

 

Keskitymme näihin keskeisiin alueisiin, verkkosivustojen nopeusoptimointipalvelumme varmistavat, että verkkokauppasi täyttää ja ylittää käyttäjien odotukset, mikä johtaa myynnin kasvuun ja parempiin hakukonesijoituksiin.

websites customer

sihiclub.fi

Kotisivu asiakas vuodesta 2019

NOPEAA & PARASTA NOPEUSOPTIMOINTIA

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Yli 200 onnistunutta projektia ja konsultointia vuodesta 2017 lähtien osoittavat kokemuksemme ja sitoutumisemme erinomaisuuteen. Olemme työskennelleet sekä pienten että suurten yritysten kanssa tarjoten parasta palvelua Suomessa ja ulkomailla.

Vuodesta 2017 lähtien olemme saavuttaneet kahdeksannumeroisia myyntejä verkkokanavien kautta, mikä osoittaa ainutlaatuisen asiantuntemuksemme liiketoimintatilausten ja myynnin kasvattamisessa. Laaja kokemuksemme antaa meille tarvittavan tiedon ja strategiat, joilla autamme yrityksiä menestymään verkossa.

Vuodesta 2017 lähtien olemme saavuttaneet kahdeksannumeroisia myyntejä verkkokanavien kautta, mikä osoittaa ainutlaatuisen asiantuntemuksemme liiketoimintatilausten ja myynnin kasvattamisessa. Laaja kokemuksemme antaa meille tarvittavan tiedon ja strategiat, joilla autamme yrityksiä menestymään verkossa.

Nopeusoptimointi on erityisen tärkeää verkkokaupoille, koska se parantaa käyttökokemusta ja lisää konversioita. Nopeampi sivusto:

 1. Parantaa Käyttäjäkokemusta: Nopea latausaika pitää asiakkaat tyytyväisinä ja vähentää poistumisprosenttia.
 2. Nostaa SEO-sijoituksia: Hakukoneet, kuten Google, suosivat nopeita sivustoja, mikä parantaa näkyvyyttä.
 3. Lisää Myyntiä: Lyhyemmät latausajat johtavat sujuvampaan ostokokemukseen ja suurempaan todennäköisyyteen ostosten loppuunsaattamiseen.

Erityistapauksia

Esimerkiksi yhden rengasverkkokaupan myynti nousi muutamista tilauksista kymmeniin kuukaudessa nopeusoptimoinnin ansiosta. Sivuston käytettävyys ja statistiikat parantuivat huomattavasti, mikä johti jatkuvaan menestykseen.

Asiantuntemus ja Automaatio

Olemme erikoistuneet automaatioiden integrointiin, luoden ketteriä ja tehokkaita verkkokauppoja. Nopeusoptimoinnilla nostamme suorituskykyä, parannamme käyttäjäkokemusta ja SEO-sijoituksia. Näin varmistamme, että sivustosi konvertoi paremmin ja tarjoaa saumattoman ostokokemuksen.

TYÖSKENTELY ASIAKKAIDEN KANSSA

We select clients committed to enhancing their WordPress sites by boosting speed for better conversions and higher SEO rankings. This is crucial, and we're happy to help. Our turnkey service ensures a smooth process, with options to add services for continuous growth. Our goal is to guide clients comfortably through their projects, ensuring the best possible outcomes and long-term success.

Martin
WEBKEHITTÄJÄ & ONLINE BUSINESS ASIANTUNTIJA
VUOTTA
DIGIKOKEMUSTA
7
la matta speed 2
Lamatta.fi - Selaimen nopeus 98/100%

MITEN TYÖSKENTELEMME ASIAKKAAN KANSSA

PARAS ASIAKASKOKEMUS.

OMISTAUTUNUT YHTEYSHENKILÖ

Sinulla on suora yhteys minuun ja tiimiini. Ymmärrämme menestyvän verkkoliiketoiminnan haasteet, joten varmistamme, että viestintä on mahdollisimman helppoa.

AINA AJANTASALLA

Asetamme virstanpylväät ja tavoitteet aloituspalaverissa varmistaaksemme, että olemme samalla sivulla ja projekti toteutuu oikein ja tehokkaasti.

HINNOITTELU

Tarjoamme kahta pakettia. Toinen WordPress kotisivuja varten ja toinen Verkkokauppoja varten. 

ALOITTAMINEN

Ota yhteyttä lähettämällä nopeus auditointipyyntö tai varaamalla ilmainen 15 minuutin konsultaatio. Jos visiomme kohtaavat, teemme projektistasi menestyksen yhdessä!

HINTA - PARAS INVESTOINTI

NOPEUSOPTIMOINTI PAKETIT.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT.

"Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön. Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet."

Sunneva Sjögren

Miss Suomi omistaja & Artisti managerointi
ville toprec

"Haluan kiittää Martinia koko verkkosivuni kehittämisestä uuden yritykseni tarpeisiin. He auttoivat kehityksessä, suunnittelussa ja antoivat aktiivisesti ehdotuksia ja vinkkejä siitä, mitä korostaa sivustolla. Heidän panoksensa oli erittäin perusteellista ja hyödyllistä. Voin ehdottomasti suositella hänen tiimiään."

ville toprec

Ville

Toprec, Omistaja
anne kukkohovi review e1717953137996

"Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)"

anne kukkohovi review e1717953137996

Anne Kukkohovi

Huippumalli & Julkisuuden henkilö
elina virta e commerec store review

"Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!"

elina virta e commerec store review

Elina Virta

Verkkokauppias, Vaikuttaja
sonja kantomaa website review

"Kiitän Martinia projektista, ja olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka sujuvasti ja nopeasti prosessi eteni. Oli hämmästyttävää, että kun aloitimme, sivusto oli melkein valmis. Projektin lopussa yhteistyömme sujui hyvin, ja sivuston käyttöohjeet olivat erittäin yksinkertaisia. Teen sosiaalista mediaa, joten oli hienoa saada hyödyllisiä ideoita Martinilta siitä, miten integroida sosiaalinen media sivustoon. Paketti oli kattava, ei keskittynyt pelkästään verkkosivuston kehittämiseen vaan myös sosiaalisen median strategioihin."

sonja kantomaa website review

Sonja Kantomaa

Blogi & Vaikuttaja
emirhan website review 1

"Otin yhteyttä tiimiin ja sain konsultointia Instagramini hyödyntämiseen. He tarjosivat yksityiskohtaisen suunnitelman sen kaupallistamiseksi, mikä oli erittäin hyödyllistä. Voin lämpimästi suositella heitä ystävilleni, yrityksille ja muille, jotka haluavat kaupallistaa sosiaalisen median verkkosivustointegrointejen avulla. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat sinua varmasti."

emirhan website review 1

Emirhan Antonio

Sometähti & Vaikuttaja

Tarvitsetko apua liiketoimintasi skaalaamisessa verkossa? Aloitetaan yhteistyö!

YHTEYS

P : +358453140019

E : Hello@martingembege.fi

O: Helsinki, Finland

EHDOT

FOLLOW US