0

Loading ...
WordPress
Kotisivut
YRITYKSESI ANSAITSEE PARASTA!

"Rakennamme korkealaatuisia WordPress sivustoja yrityksille."

 • LOPETA KAMPPAILU VANHENTUNEIDEN VERKKOSIVUSTOJEN KANSSA

 • RAKENNA LUOTTAMUSTA AMMATTIMAISELLA VERKKOSIVUSTOLLA

 • AUTOMATISOI ASIAKASHANKINTA VERKKOSIVUSTON KAUTTA

 • ANNA MEIDÄN AUDITOIDA VERKKOSIVUSI JA ANTAA VINKKEJÄ

wordpress websites 2
WORDPRESS WEBSITES

Älä tuhlaa aikaa

KERÄÄ LIIDEJÄ JA HANKI UUSIA ASIAKKKAITA.

 • Helppo sisällönmuokkaus

 • Uniikki design

 • Räätälöidyt webratkaisut

 • Toimivuus kaikilla laitteilla

 • Integrointi kolmansiin palveluihin

 • SEO valmis

Vie yrityksesi seuraavalle tasolle

Suunnittelemme moderneja WordPress-sivustoja, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. SEO-ystävälliset, visuaalisesti upeat ja erittäin toiminnalliset sivustomme toimivat liidimagneetteina, jotka muuttavat vierailijat asiakkaiksi. Integroimalla automaatioita poistamme manuaaliset tehtävät, tehden järjestelmästäsi tehokkaan myyntikoneen.

PARAS LIIDIGENERAATTORI

OPTIMOITU WORDPRESS-SIVUSTO.

Optimoimme verkkosivustosi nopeaan latausaikaan ja luotettavaan suorituskykyyn, parantaen käyttäjätyytyväisyyttä ja vähentäen poistumisprosenttia. Sivustosi on puoliksi optimoitu SEO kannalta, valmiina täyteen optimointiin. Suunnittelemme tuleva ylläpito mielessä, jotta päivitykset ovat helppoja.

websites customer

sihiclub.fi

Kotisivuasiakas vuodesta 2019

ENEMMÄN ASIAKKAITA JA MYYNTEJÄ

HYVÄ VERKKOSIVUSTO TUO TULOKSIA.

Hyvin tehty verkkosivusto on olennainen menestystä tavoitteleville yrityksille. Se auttaa houkuttelemaan enemmän liidejä, muuttamaan vierailijat asiakkaiksi ja lisäämään myyntiä.

Yli 810 miljoonalla WordPress-sivustolla maailmanlaajuisesti on selvää, että WordPress on johtava alusta, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä myös aloittelijoille.

Lisäksi se voidaan saumattomasti integroida automaatiotyökaluihin, jotka tehostavat toimintoja ja parantavat tehokkuutta.

1

Parantaa hakukonenäkyvyyttä optimoidulla sisällöllä ja sivuston rakenteella, mikä lisää orgaanista liikennettä.

2
 • Automaattiset suppilot: Ohjaavat kävijät tietoisuudesta konversioon.
 • Ponnahdusikkunat: Aktivoituvat käyttäjän toiminnan perusteella keräten sähköposteja tai mainostaen tarjouksia.
 • Yhteydenottolomakkeet: Automaattiset vastaukset ja tiedonkeruu jatkotoimia varten.
3

Tehokas suunnittelu ja integroidut verkkokaupparatkaisut lisäävät myyntiä yksinkertaistamalla ostoprosessia.

4

Parantaa käyttäjätyytyväisyyttä intuitiivisella navigoinnilla, nopeilla latausajoilla ja kiinnostavalla sisällöllä. WordPressin avulla voit helposti päivittää ja muokata sivustoasi, mikä tekee siitä ihanteellisen alustan käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja hakukonenäkyvyyden optimointiin.

5

WordPressin suosio takaa, että se on aloittelijaystävällinen ja helppo päivittää, ja työkalut kuten Elementor ja WPForms mahdollistavat mukauttamisen ja liidigeneroinnin.

client consultation

Missio.fi

Client/Collaboration since 2022

PARHAAT WORDPRESS KOTISIVUT

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Yli 200 onnistunutta projektia ja konsultointia vuodesta 2017 lähtien osoittavat kokemuksemme ja sitoutumisemme erinomaisuuteen. Olemme työskennelleet sekä pienten että suurten yritysten kanssa tarjoten parasta palvelua Suomessa ja ulkomailla.

Jotkut asiakkaamme ovat käyttäneet verkkosivustojaan vuodesta 2018 lähtien, hyötyen kestävästä, SEO-ystävällisestä suunnittelustamme, joka kestää aikaa.

Asiakkaamme ovat esimerkiksi saaneet tuhansia uutiskirjeen tilaajia, valmennustilauksia ja uusia liidejä.

Olemme hallinnoineet seitsemännumeroista verkkokauppaa(yht 8 lukuista), joten tiedämme, miten verkkoliiketoiminta toimii ja mihin kannattaa panostaa. Oikeilla työkaluilla kuka tahansa voi saada automatisoidut ratkaisut toimimaan.

Erikoisalaamme on automaatioiden integrointi, luoden ketteriä ja tehokkaita verkkosivustoja, jotka toimivat kuin hyvin öljytyt koneet, aina valmiina parannuksiin ja mukautuksiin.

TYÖSKENTELY ASIAKKAIDEN KANSSA

Valitsemme WordPress-verkkosivustoprojekteja, jotka vastaavat visiomme optimaalisista tuloksista. Avaimet käteen -palvelumme varmistaa sujuvan prosessin, jolloin palveluiden lisääminen on helppoa jatkuvan kasvun saavuttamiseksi. Yritysten on ymmärrettävä, että paras investointi on automatisoitu kauppa, joka tuottaa liidejä ja uusia asiakkaita. Tuemme asiakkaita avaimet käteen -ratkaisuilla ja jatkuvalla ohjauksella, edellyttäen heidän täyttä sitoutumistaan menestykseen.

Martin
WEBKEHITTÄJÄ & ONLINE BUSINESS ASIANTUNTIJA
VUOTTA
DIGIKOKEMUSTA
7
client consultation

Missiofinland.fi

Yhteistyö vuodesta 2022

MITEN TYÖSKENTELEMME ASIAKKAAN KANSSA

PARAS ASIAKASKOKEMUS.

OMISTAUTUNUT YHTEYSHENKILÖ

Sinulla on suora yhteys minuun ja tiimiini. Ymmärrämme menestyvän verkkoliiketoiminnan haasteet, joten varmistamme, että viestintä on mahdollisimman helppoa.

AINA AJANTASALLA

Asetamme virstanpylväät ja tavoitteet aloituspalaverissa varmistaaksemme, että olemme samalla sivulla ja projekti toteutuu oikein ja tehokkaasti.

HINNOITTELU

Tarjoamme kaksi peruspakettia, ja lisäpalvelut kuten integraatiot ja sisällöntuotanto ovat saatavilla erikseen.

ALOITTAMINEN

Ota yhteyttä lähettämällä suorituskyvyn arviointipyyntö tai varaa ilmainen 15 minuutin konsultaatio. Jos visiomme kohtaavat, teemme projektistasi menestyksen yhdessä!

MartinAnne

Anne Kukkohovi Yhteistyö

Kotisivuprojeksti, 2019/20

HINTA

WORDPRESS KOTISIVUPAKETIT.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT.

"Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön. Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet."

Sunneva Sjögren

Miss Suomi omistaja & Artisti managerointi
ville toprec

"Haluan kiittää Martinia koko verkkosivuni kehittämisestä uuden yritykseni tarpeisiin. He auttoivat kehityksessä, suunnittelussa ja antoivat aktiivisesti ehdotuksia ja vinkkejä siitä, mitä korostaa sivustolla. Heidän panoksensa oli erittäin perusteellista ja hyödyllistä. Voin ehdottomasti suositella hänen tiimiään."

ville toprec

Ville

Toprec, Omistaja
anne kukkohovi review e1717953137996

"Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)"

anne kukkohovi review e1717953137996

Anne Kukkohovi

Huippumalli & Julkisuuden henkilö
elina virta e commerec store review

"Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!"

elina virta e commerec store review

Elina Virta

Verkkokauppias, Vaikuttaja
sonja kantomaa website review

"Kiitän Martinia projektista, ja olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka sujuvasti ja nopeasti prosessi eteni. Oli hämmästyttävää, että kun aloitimme, sivusto oli melkein valmis. Projektin lopussa yhteistyömme sujui hyvin, ja sivuston käyttöohjeet olivat erittäin yksinkertaisia. Teen sosiaalista mediaa, joten oli hienoa saada hyödyllisiä ideoita Martinilta siitä, miten integroida sosiaalinen media sivustoon. Paketti oli kattava, ei keskittynyt pelkästään verkkosivuston kehittämiseen vaan myös sosiaalisen median strategioihin."

sonja kantomaa website review

Sonja Kantomaa

Blogi & Vaikuttaja
emirhan website review 1

"Otin yhteyttä tiimiin ja sain konsultointia Instagramini hyödyntämiseen. He tarjosivat yksityiskohtaisen suunnitelman sen kaupallistamiseksi, mikä oli erittäin hyödyllistä. Voin lämpimästi suositella heitä ystävilleni, yrityksille ja muille, jotka haluavat kaupallistaa sosiaalisen median verkkosivustointegrointejen avulla. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat sinua varmasti."

emirhan website review 1

Emirhan Antonio

Sometähti & Vaikuttaja

WORDPRESS KOTISIVUT

PORTFOLIO.

OUR

WORK

suit website

PREMIUM PUKU KOTISIVU

PUVUN KOTISIVU Mitä teimme: Kehitimme tyylikkään WordPress-verkkosivuston Hasanille, jotta hän voi esitellä kauniita pukujaan. Yhden sivun sivusto mahdollistaa varausten ja mittatilauspukujen tilauksen koon ja

medizone laura

TERVEYSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

TERVEYSALAN REKRYTOINTI KOTISIVU Olemme kehittäneet käyttäjäystävällisen WordPress-verkkosivuston Medizonelle, jonka tavoitteena on houkutella työhakemuksia lääkäreiltä, yrityksiltä ja terveysalan ammattilaisilta, jotka etsivät työmahdollisuuksia. Sivusto sisältää integroidun

online coach website min

VERKKOVALMENNUS KOTISIVU

SUSANNA JUNTUNEN VERKKOKVALMENNUS Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet räätälöidyn WordPress-verkkosivuston Susanna Juntuselle, suositulle vaikuttajalle ja verkkovalmennuksen kuntovalmentajalle. Susanna on esiintynyt monissa lehdissä ja

elinaadasofia blog min

SUOSITTU LIFESTYLE BLOGI

LIFESTYLE WORDPRESS BLOGI Vuonna 2018 teimme yhteistyötä luodaksemme WordPress-blogisivuston Elina Leskiselle. Integroimme myös WooCommerce-verkkokaupan valmennusohjelmien myyntiä varten. Sivusto on kauniisti ja raikkaasti suunniteltu, ja

satamabar bistro

SATAMABAR.COM KOTISIVU

RAVINTOLA KOTISIVU Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet WordPress-verkkosivuston Satama Bar & Bistrolle, ravintolalle, joka on äänestetty Suomen parhaaksi. Verkkosivustomme suunnittelu auttaa asiakkaita helposti

sihi sauna

SAUNATILA KOTISIVU

SAUNAVARAUS KOTISIVU Sihi Club tarjoaa kaksi vuokratilaa Espoossa henkilökohtaiseen tai liiketoiminnalliseen käyttöön. Vuonna 2019/2020 kehitetty WordPress-sivusto on staattinen ja helppo ylläpitää, suunniteltu saumattomia päivityksiä

artisccenter best artists

ARTISTCENTER.FI KOTISIVU

Artistcenter.fi Kotisivu Mitä teimme: Kehitimme laajan WordPress kotisivut IAC:lle, yhdistäen kaikki heidän palvelunsa ja esittelemällä heidän brändilähettiläänsä. Sivusto sisältää blogin ja on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi,

AWESOME

DESIGNS

Tarvitsetko apua liiketoimintasi skaalaamisessa verkossa? Aloitetaan yhteistyö!

YHTEYS

P : +358453140019

E : Hello@martingembege.fi

O: Helsinki, Finland

EHDOT

FOLLOW US