0

Loading ...
GOOGLE ADS
MAINONTA
SAAVUTA TULOKSIA OIKEIN RAKENNETUILLA MAINOKSILLA!

"Saat nopeimmat tuotot google ads mainoksillamme!"

 • ÄLÄ JÄTÄ MYYNTIÄ VÄLIIN

 • ÄLYKÄS INVESTOINTI, KORKEAT TUOTOT

 • PYSY KILPAILIJOIDEN EDELLÄ

 • ANNA MEIDÄN AUDITOIDA TILISI JA AUTTAA SAAMAAN MYYNTEJÄ TAI ASIAKKAITA

google ads logo

MIKSI KÄYTTÄÄ GOOGLE ADSIA YRITYKSELLESI?

Yrityksen omistajana tarvitset nopeaa näkyvyyttä ja välittömiä tilauksia menestyäksesi. Google Ads tarjoaa täydellisen ratkaisun, tarjoten välitöntä näkyvyyttä miljoonissa päivittäisissä haussa. Suomessa yritykset voivat ansaita keskimäärin 2 euroa jokaista käytettyä euroa kohden, joten alusta on erittäin tehokas. Olemme toteuttaneet useita hakumainoksia sekä erikoistuneita PMAX- tai shopping-mainoksia verkkokaupoille, saavuttaen erinomaisia tuloksia. Esimerkiksi saimme pienelle verkkokaupalle 62 konversiota ensimmäisten kuukausien aikana pienellä mainosbudjetilla, saavuttaen jopa 8% ROASin. Autamme sinua maksimoimaan online-potentiaalisi ja viemään liiketoimintasi eteenpäin.

google ads cottonbro

HOUKUTTELE OIKEA T ASIAKKAAT

ERITTÄIN KOHDENNETUT KAMPANJAT.

 • Kerää myyntiä tai liidejä heti

 • Boostaa brändinäkyvyyttä

 • Maksat vain klikkauksista

 • Helppo skaalata & Mitata tulokset

Löydä uudet asiakkaasi nopeammin

Hyödynnä liiketoimintasi koko potentiaali Google Ads- ja Performance Max (PMAX) -kampanjoilla. Olitpa pieni yritys tai verkkokaupan jättiläinen, räätälöidyt mainosratkaisumme auttavat sinua tavoittamaan oikean yleisön, oikeaan aikaan, oikealla viestillä.

speed optimization For your business

We build highly converting e-commerce stores tailored specifically to your business needs.
Our primary goal is to empower your business to generate revenue through a top-performing online store.
The focus is to create engaging user experiences that drive conversions and maximize sales.
Leveraging our expertise in online marketing, including Google Ads and PMAX campaigns, as well as effective SEO strategies, we guarantee that your store will outrank the competition and attract the right audience.

e commerce site

kotisivuilla & Verkkokaupoille

GOOGLE ADS HYÖDYT.

google shopping

Jos et vielä käytä google shopping/PMAX mainoksia jäät paitsi paljosta lisämyynnistä.

1

Tavoita ihanteelliset asiakkaasi demografian, kiinnostuksen kohteiden ja käyttäytymisen perusteella.


Näytä mainoksesi ihmisille, jotka ovat jo kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista.

2
 • Maksat vain, kun joku klikkaa mainostasi.
 • Asetamme budjetin ja säädämme sitä tarpeen mukaan varmistaaksesi parhaan vastineen rahoillesi.
3
 • Aloita pienellä budjetilla ja laajenna sitä tulosten mukaan.
 • Mukauta kampanjoitasi helposti vastaamaan yrityksesi muuttuvia tarpeita.
4
 • Näy hakutulosten kärjessä ja lisää brändisi näkyvyyttä.
 • Käytä erilaisia mainosformaatteja, kuten teksti-, näyttö-, video- ja shopping-mainoksia, sitouttaaksesi yleisöäsi.
5
 • Saavuta syvälliset tiedot mainostesi suorituskyvystä yksityiskohtaisten raporttien ja analytiikan avulla. Ymmärrä, mikä toimii ja mikä ei, ja optimoi kampanjasi jatkuvasti parempien tulosten saavuttamiseksi.

 

 • Me autamme sinua analysoimaan mainoskampanjoiden suorituskykyä tarjoamalla yksityiskohtaisia raportteja ja analytiikkaa. Näin voit ymmärtää, mitkä strategiat tuottavat parhaiten tuloksia ja mitkä kaipaavat parannusta. Kuukausittainen raportointi ja jatkuva optimointi takaavat, että saat parhaan mahdollisen tuoton sijoituksellesi (ROI).

Valmiina muuttamaan verkkoläsnäoloasi ja lisäämään myyntiäsi? Aloita Google Ads- ja PMAX-kampanjoilla tänään! Ota yhteyttä ilmaiseen konsultaatioon tai Google-tilin auditointiin ja katso, kuinka voimme auttaa yritystäsi kasvamaan.

google ads service

Anna asiakkaidesi löytää sinut jo tänään

PARHAAT GOOGLE ADS MAINOKSET

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Yli 200 onnistunutta projektia ja konsultointia vuodesta 2017 lähtien osoittavat kokemuksemme ja sitoutumisemme erinomaisuuteen. Olemme työskennelleet sekä pienten että suurten yritysten kanssa tarjoten parasta palvelua Suomessa ja ulkomailla. 

Olemme hallinnoineet seitsemännumeroista verkkokauppaa(yht 8 lukuista), joten tiedämme, miten verkkoliiketoiminta toimii ja mihin kannattaa panostaa. Oikeilla työkaluilla kuka tahansa voi saada automatisoidut ratkaisut toimimaan.

Vuodesta 2017 lähtien olemme saavuttaneet kahdeksannumeroisia myyntejä verkkokanavien kautta, mikä osoittaa ainutlaatuisen asiantuntemuksemme liiketoimintatilausten ja myynnin kasvattamisessa. Laaja kokemuksemme antaa meille tarvittavan tiedon ja strategiat, joilla autamme yrityksiä menestymään verkossa.

1. Auditointi tai ilmainen 1:1 konsultaatio
 • Keräämme kaikki tarvittavat tiedot liiketoiminnastasi.
 • Luomme räätälöidyn kampanjarakenteen, olipa tavoitteena liidien lisääminen tai myynnin kasvattaminen.

 

2. Avainsanatutkimus + Kampanjan käynnistys
 • Käytämme laajaa avainsanahakua tavoittaaksemme maksimaalisen määrän potentiaalisia asiakkaita.
 • Asetamme eri mainosryhmät eri tarjousstrategioilla ja suoritamme A/B-testejä tehokkuuden parantamiseksi.

 

3. Optimointi + Kohdeyleisön segmentointi
 • Optimoimme kampanjan lisäämällä negatiivisia avainsanoja ja parantamalla mainosten osuvuutta.
 • Vähennämme hankintakustannuksia (CPA) ja maksimoimme mainoskulujen tuoton (ROAS).
 • Luomme kohdennetun yleisön tarkkoja uudelleenkohdennuskampanjoita varten.

 

4. Uudelleenmarkkinointi + Uudelleenkohdennus
 • Keskitymme konvertoimaan myyntisuppilossa olevia menetettyjä asiakkaita.
 • Varmistamme jokaisen mahdollisen myynnin tehokkaiden uudelleenmarkkinointi- ja uudelleenkohdennusstrategioiden avulla.

TYÖSKENTELY ASIAKKAIDEN KANSSA

Valitsemme huolellisesti projektit, jotka vastaavat tyyliämme ja visiomme optimaalisista tuloksista. Pienemmille verkkosivustoille suosittelemme aloitusbudjetiksi vähintään 500 €/kk, kasvattaen budjettia myynnin kasvaessa. Verkkokauppayrityksille suosittelemme vähintään 1 000 €/kk kilpailun vuoksi, ja budjetin asteittaista kasvattamista. Tavoitteenamme on saavuttaa positiivinen ROI ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua raportoinnilla, joka mahdollistaa asiakkaiden lisäävän erilaisia palveluita jatkuvaan parantamiseen ja kasvuun.

Martin
WEBKEHITTÄJÄ & ONLINE BUSINESS ASIANTUNTIJA
VUOTTA
DIGIKOKEMUSTA
7
websites customer

sihiclub.fi

Kotisivuasiakas vuodesta 2019

MITEN TYÖSKENTELEMME ASIAKKAAN KANSSA

PARAS ASIAKASKOKEMUS.

OMISTAUTUNUT YHTEYSHENKILÖ

Sinulla on suora yhteys minuun ja tiimiini. Ymmärrämme menestyvän verkkoliiketoiminnan haasteet, joten varmistamme, että viestintä on mahdollisimman helppoa.

AINA AJANTASALLA

Asetamme virstanpylväät ja tavoitteet aloituspalaverissa varmistaaksemme, että olemme samalla sivulla ja projekti toteutuu oikein ja tehokkaasti.

HINNOITTELU

Tarjoamme kaksi räätälöityä pakettia: yksi verkkosivustoille, jotka keskittyvät liidien hankintaan ja bränditietoisuuteen, ja toinen verkkokaupoille, joiden tavoitteena on maksimoida voitot tilausten kasvun kautta. Huomaa: mainoskulut eivät sisälly pakettihintoihin.

ALOITTAMINEN

Ota yhteyttä lähettämällä Google-tilin auditointipyyntö tai varaamalla ilmainen 15 minuutin konsultaatio. Jos visiomme kohtaavat, teemme projektistasi menestyksen yhdessä!

Hinta - 4 KK Minimi saavuttaakseen paras tulos

GOOGLE ADS PAKETIT.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAT SANOVAT.

anne kukkohovi review e1717953137996

"Oma nettisaitti tehtiin ripeästi "avaimet käteen periaatteella". Siihen kuului kaikki, kuvaamisesta itse nettisivujen rakentamiseen. Ja kaikki tehtiin nopeasti, yhdessä ideoiden ja toteuttaen. Martin & kumppanit ovat tosi ammattitaitoisia ja apua saa aina heti, kun jokin asia jäi mietittyttämään. :)"

anne kukkohovi review e1717953137996

Anne Kukkohovi

Huippumalli & Julkisuuden henkilö

"Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Teimme yhdet kotisivut kokonaan ja toisia päivitettiin. Lisäksi saimme henkilökohtaista opastusta sivujen käyttöön. Sivut on raikkaat ja toimivat juuri sellaiset kun olimme toivoneet."

Sunneva Sjögren

Miss Suomi omistaja & Artisti managerointi
emirhan website review 1

"Otin yhteyttä tiimiin ja sain konsultointia Instagramini hyödyntämiseen. He tarjosivat yksityiskohtaisen suunnitelman sen kaupallistamiseksi, mikä oli erittäin hyödyllistä. Voin lämpimästi suositella heitä ystävilleni, yrityksille ja muille, jotka haluavat kaupallistaa sosiaalisen median verkkosivustointegrointejen avulla. Pyydä heidän apuaan, ja he auttavat sinua varmasti."

emirhan website review 1

Emirhan Antonio

Sometähti & Vaikuttaja
sonja kantomaa website review

"Kiitän Martinia projektista, ja olen erittäin vaikuttunut siitä, kuinka sujuvasti ja nopeasti prosessi eteni. Oli hämmästyttävää, että kun aloitimme, sivusto oli melkein valmis. Projektin lopussa yhteistyömme sujui hyvin, ja sivuston käyttöohjeet olivat erittäin yksinkertaisia. Teen sosiaalista mediaa, joten oli hienoa saada hyödyllisiä ideoita Martinilta siitä, miten integroida sosiaalinen media sivustoon. Paketti oli kattava, ei keskittynyt pelkästään verkkosivuston kehittämiseen vaan myös sosiaalisen median strategioihin."

sonja kantomaa website review

Sonja Kantomaa

Blogi & Vaikuttaja
elina virta e commerec store review

"Tuli olo, että minua oikeasti kuunnellaan ja että minun yritystoimintaani halutaan aidosti viedä eteenpäin ja kehittää. Yhteyden sai helposti ja kaikki hoitui ripeässä aikataulussa. Sain enemmän kuin odotin saavani!"

elina virta e commerec store review

Elina Virta

Verkkokauppias, Vaikuttaja
ville toprec

"Haluan kiittää Martinia koko verkkosivuni kehittämisestä uuden yritykseni tarpeisiin. He auttoivat kehityksessä, suunnittelussa ja antoivat aktiivisesti ehdotuksia ja vinkkejä siitä, mitä korostaa sivustolla. Heidän panoksensa oli erittäin perusteellista ja hyödyllistä. Voin ehdottomasti suositella hänen tiimiään."

ville toprec

Ville

Toprec, Omistaja

GOOGLE ADS PROJEKTIT

PORTFOLIO.

OUR

WORK

lamatta.fi store

VAATE VERKKOKAUPPA

VAATE VERKKOKAUPPA HELSINGISSÄ Vuonna 2020 Maria La Matta -liikkeestä otti meihin yhteyttä ratkaistakseen haasteen toimivan verkkokaupan integroimisesta kivijalkamyymälänsä kanssa. Hän tarvitsi saumattoman kassajärjestelmän (POS)

online coach website min

VERKKOVALMENNUS KOTISIVU

SUSANNA JUNTUNEN VERKKOKVALMENNUS Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet räätälöidyn WordPress-verkkosivuston Susanna Juntuselle, suositulle vaikuttajalle ja verkkovalmennuksen kuntovalmentajalle. Susanna on esiintynyt monissa lehdissä ja

elinaadasofia blog min

SUOSITTU LIFESTYLE BLOGI

LIFESTYLE WORDPRESS BLOGI Vuonna 2018 teimme yhteistyötä luodaksemme WordPress-blogisivuston Elina Leskiselle. Integroimme myös WooCommerce-verkkokaupan valmennusohjelmien myyntiä varten. Sivusto on kauniisti ja raikkaasti suunniteltu, ja

AWESOME

DESIGNS

Tarvitsetko apua liiketoimintasi skaalaamisessa verkossa? Aloitetaan yhteistyö!

YHTEYS

P : +358453140019

E : Hello@martingembege.fi

O: Helsinki, Finland

EHDOT

FOLLOW US